Tuesday, June 1, 2010

i'm a childish person...huhu..

Hai..ari ni 1-jun-2010..pagi tdi aku exam sivik dan boleh katakn aku uat sivik tu dngn penuh keyakinan,haha..mood aku sepanjang ari ini HAPPY je..but,it started to change when i got my ENGLISH paper...huhu,i just got B+ for my english..but,aku sedih sangat2 apabila composition aku cikgu comment aku tulis mcm kebudak-budakan..huhu..~a bit childish!!~ini lah yg ditulis di test pad aku..haha,apabila dibaca semula sememangnya mcm budak-budak sikit..

ini lah perengannya,haha..

.."Why do you bring me to hell?",Mazlan asked.Then the demon lord replied,"I sent you to hell is because,you wore a pink bunny shoes,and I hate humans who wore pink bunny shoes like you.Understood?".With the unreasonable answer from the demon lord,Mazlan anger started to develop in his loving heart.Then,he took off both of his pink bunny shoes and threw them at Natakona(The demon lord) face....

haha..kalo korang baca pun,aku rasa lah..memang betol kot ada unsur kebudak-budakan,haha...itulah,aku rasa aku kena improve lagi english aku,haha..krn rakan aku kata aku bole gunakan unsur ini untuk menghasilkan composition yg bagus,haha..cuma perlu improve gramma and vocab. je..haih...rasanya itu je lah yg aku nk kongsikn dekat korng..aku harap aku dpat tulis lagi post2 yg best,haha..^_^

2 comments:

Lady Of Gothica said...
This comment has been removed by the author.
hafieza daud said...

hahaha. that was soo cute . . .:D hey. . i do love pink ok ! hahaha. . .