Friday, June 4, 2010

goodbye teacher(Pn.Rugayah)..huhu..

Hai..ari ni 4-jun-2010,ari ni merupakn ari yg sedih uat kelas 5SC1,krn cikgu bio kita orng akan pindah ke Johor(dekat mana entah,aku x ingat..sorry)..walaupun aku baru saja kenal beliau pd tahun ni,tapi aku bole katakn bhawa,beliau merupakn cikgu yg paling styo milo..haha,dia x penah EMO-emo dekat kita orng,tension or even mad at us..kalo dekat aku 2,maybe da la dia mara maklum la..aku kan suka uat kacau dlam kelas,haha..tapi,orng kata mara ni tanda kasih sayang cikgu,hehe..^_^..aku ingat lagi nasihat cikgu.."izzul kamu jangan banyak gelak saja,nanti ilmu kamu akan hilang"..ni la kata2 seorang guru yg penyabar dlm tugas nya..huhu..cikgu!!..maafkn saya,krn saya telah memandang rendah kpd keupayaan cikgu pada pertama kali cikgu memperkenalkn diri..huhu...skrng,aku sudah menyesal dan aku telah mempelajari sesuatu pengajaran yg bergitu mendalam sekali,dimana..DONT JUDGE IT BOOK BY THE COVER or something like that,haha...plus,setiap guru itu merupakn insan yg berjiwa bersih ibaratkn kain sutra putih yg sentiasa bersih drpd kotoran..hehe,sory la kalo korang(the readers) anggap aku tulis blog ini skema sngat,tapi ini je yg aku mampu uat utk menghargai jasa Pn.Rugayah selama ni..^_^..so,good luck cikgu dalam kerjaya cikgu and I promise that,nasihat and tunjuk ajak cikgu,I will rememder it until ke hujung hayat,hehe..tak lupa juga,I will try to get great A in SPM for my BIO!!..hehe..^_^..thank you teacher..

1 comment:

Lady Of Gothica said...
This comment has been removed by the author.