Saturday, June 12, 2010

post for 1st week school holiday...

hai..ari ni brapa ari bulan entah,tiba2 mood utk tulis blog cuti skola ni xde..so,sorry doh yg setia menunggu post gue,haha...just joking..tulah,cuti ini bagi aku,bosan gilerz!!!...aku hanya mampu dok uma dan kacau orng online je..huhu..tapi,ari demi ari my feeling started to change as I had found my perpos for the holiday,that's chatting with one of my best friend..^_^..btw,dia ni gurlz okey,haha..and still single,^_^..so..x salah la aku kacau dia,hehe..tetapi..kalo dah ari-ari kacau hidup dia,gerenty la mak dia mara aku sbb kacau anak orng..so,sbb tu la aku nk berhenti skejap kacau dia,tapi..NAFSU(nak call and dengar suara dia) aku x boleh kawal..day after day aku call dia and so on until...argh!!!..aku x trfikir ini akan berlaku,krn pda asalnya niat ak hanya kacau dia..but now,what happend to me?..huhu..I had changed..and I felt so ashamed+scared of myself..then,I reallised that,this is all my fault and it wouldn't happend if aku x start kacau orng,haha..so P.S.(ni bukan play station tau..tapi yg P.S lagi satu tu) note to myself,kacau orng bole..tapi jangan sampai ari-ari sbb anti pmpuan yg kita minat 2 akn bencikn kita..haha..2 la exp. yg aku dpat drpd minggu pertama cuti skola...now,look at the bright sight cuti skola ada lagi 1 minggu...yeah!!..^_^

1 comment:

Lady Of Gothica said...
This comment has been removed by the author.